top of page
Asset 9.png

Werkwijze: ontmoeten!

Bij de voorbereiding van jullie huwelijksceremonie draait het om ontmoeten.


Onze eerste ontmoeting is soms al tijdens jullie oriënterende fase. Misschien ben je pas net ten huwelijk gevraagd? Jullie zijn wat aan het rondkijken naar wat er allemaal komt kijken bij een huwelijk. Jullie bezoeken die ene gave locatie, surfen wat online op zoek naar de sfeer die bij jullie past, ontmoeten verschillende leveranciers op een trouwbeurs. En dan sta ik daar ineens als zelfstandig trouwambtenaar. We kletsen gezellig en jullie zijn nieuwsgierig naar wat ik wellicht voor jullie zou kunnen betekenen.


Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontmoeten we opnieuw. In Hoorn en omgeving kan ik bij jullie thuis komen. Of we spreken af op die ene leuke trouwlocatie die jullie misschien al in je hoofd hebben. Wonen jullie wat verder weg, dan kunnen we elkaar ook online ontmoeten.

We kletsen gezellig over interesses, werk, kinderen, huisdieren, reizen. Hoe jullie elkaar ontmoet hebben. Hoe ik erbij gekomen ben om trouwambtenaar te worden. Hebben jullie al duidelijke wensen? Misschien hebben jullie nog vragen aan mij. Alles is goed.

Tijdens dit gesprek gaat het vooral om 'de klik'. Want dat is voor jullie, maar ook voor mij, erg belangrijk! Zeggen jullie JA tegen mij, dan zet ik jullie trouwdatum in mijn agenda en ga ik voor jullie de mooiste ceremonie regelen!
In de maanden die volgen sta ik voor jullie klaar. Hebben jullie vragen of hebben jullie tips of ervaringen nodig? Ik heb een groot netwerk aan trouwleveranciers.


Ongeveer 1 à 2 maanden voor jullie trouwdatum ontmoeten we elkaar tijdens een uitgebreid gesprek (ongeveer 3 uur, tenzij het heel gezellig is). Jullie vertellen me alles over jullie zelf. Van jeugd, eerste ontmoeting, samenzijn, wensen voor de toekomst. Misschien is er iemand die jullie moeten missen tijdens jullie grote dag?

Ook maken we samen een soort filmpje in ons hoofd van de ceremonie. Wie zit waar, wordt je weggegeven, welke muziek willen jullie, willen jullie een gelofte uitspreken, wie heeft de ringen, wat doen we als er een kind gaat huilen, hoe zien jullie het feliciteren na de ceremonie?


Dan begint bij mij het creatieve proces. Al jullie input gebruik ik voor het schrijven van een geweldig, persoonlijk, onvergetelijk verhaal. Als jullie het leuk vinden kan ik hierbij ook nog input van vrienden/familie gebruiken. Zo is de verrassing voor jullie nog groter!

En als jullie willen, kan ik jullie helpen bij het schrijven van de gelofte voor elkaar.


Ongeveer een week voor de ceremonie hebben we nog een keer contact. Hoe voelen jullie je? Kan ik wat laatste spanningen wegnemen? Zijn er dingen die veranderd zijn? Hebben jullie de geloftes klaarliggen? Kijken jullie uit naar onze laatste en natuurlijk allerbelangrijkste ontmoeting?


En dan... Jullie trouwdag!

Ik zorg dat ik een uur van tevoren aanwezig ben op de locatie, check nog een keer de opstelling, glaasjes water, microfoon, enz. Als jullie ook al op de locatie zijn dan kom ik alvast wat eerste spanningen wegnemen. Jullie zien er vast stralend uit!

De gasten komen, iedereen neemt plaats en "daar komt het bruidspaar!". Hier komt alles samen en hoeven jullie alleen nog maar te genieten, te lachen, te stralen!


Maakt dit alles jullie nieuwsgierig? Vraag een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!Comments


Asset 16.png
Asset 8.png
bottom of page