top of page
Asset 9.png

Trouwambtenaar worden

"Hoe kom je er nou bij om trouwambtenaar te worden?" Die vraag krijg ik geregeld! "Nou, dat zit zo...."


Toen ik zelf ging trouwen, kregen we een oudere dame aangewezen via de gemeente. We hadden best een leuk kennismakingsgesprek, dus we keken vol verwachting uit naar de ceremonie.

Helaas was haar verhaal niet meer dan een kopie van onze antwoorden op de vragenlijsten die we hadden ingevuld. Onze namen werden verkeerd uitgesproken. Toen mijn neefje moest huilen was daar geen ruimte voor: snel door, want ze had later die dag nog een andere ceremonie. Ze las nog een ouderwets gedichtje voor en toen mochten we de akte ondertekenen.

Na afloop dacht ik... Dat moet toch anders kunnen?

Een gedachte die de jaren daarna geregeld voorbij kwam op bruiloften van vrienden. En toen kwam #guiltypleasure MAFS (Married At First Sight) op tv. Ik genoot van de ceremonies en daar bevestigden Walter Vermeer en Mariëlle Jongmans mijn gevoel... Dat moet toch anders kunnen?

Ik heb een cursus tot trouwambtenaar gedaan en ben nu werkzaam als trouwambtenaar bij de gemeente Medemblik. Met Stralend Trouwen kan ik jullie door heel Nederland en ook in het buitenland trouwen!


En jullie begrijpen wel:

Een knallende ceremonie waar jullie nog lang over napraten!

Een lekker vlot en persoonlijk verhaal, veel interactie, veel lachen, het uitspreken van geloftes, ruimte voor eventuele kinderen/huisdieren, rust voor het vertellen van jullie liefdesverhaal. En hebben jullie zelf nog wensen? Ik denk graag mee!


Want... ja! Het kan anders!


Comments


Asset 16.png
Asset 8.png
bottom of page