top of page
Asset 9.png

Geen vraag blijft onbeantwoord

Herkennen jullie de vragen hieronder?


Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk tijdens de ceremonie? Willen we een gelofte uitspreken? Hoe schrijf ik een gelofte? Wat doen we als ons kind gaat huilen? Kunnen we ook een deel van de ceremonie door een vriend van ons laten doen? Wie zullen we waar laten zitten? Welke muziek zullen we kiezen? We missen helaas iemand door ziekte/overlijden, hoe kunnen we hier kort aandacht aan besteden?

Ik denk graag mee!


Ik zie mezelf naast trouwambtenaar ook als weddingplanner tijdens de ceremonie. We maken tijdens de voorgesprekken alvast een soort filmpje van de ceremonie in ons hoofd, zodat we alle details doornemen. Geen vraag is mij te gek. Waar een wil is is een weg. En daar trek ik met alle liefde mijn stoute schoenen voor aan!


Na onze kennismaking ga ik aan de slag met jullie liefdesverhaal. Ik neem contact op met vrienden en familie. Samen zorgen we ervoor dat de ceremonie persoonlijk, ontspannen en onvergetelijk wordt, met veel ruimte voor interactie, een lach en soms ook een traan.


De moeder van de bruidegom was al tijden erg ziek. Ze heeft gevochten om er op zijn mooste dag nog bij te zijn.

De bruidegom wilde eerst zelf op komen lopen, omdat hij bang was dat zijn moeder het niet zou redden. Maar met behulp van haar man, zijn vader, zou het misschien wel lukken...


Tranen van geluk op deze foto...

De liefste mama van deze bruidegom is inmiddels helaas overleden.

Comments


Asset 16.png
Asset 8.png
bottom of page